اهمیت تغذیه دانش آموزان در فصل امتحانات
دانش آموزان در فصل امتحانات آب به میزان کافی بنوشند و از خوردن صبحانه غافل نشوند.
به نقل از هلثی نیوز، محققان علوم تغذیه بیان می کنند که دانش آموزان در فصل امتحانات از خوردن صبحانه غافل نشوند چرا که صبحانه قبل از امتحان موجب افزایش هوشیاری و تمرکز بهتر می شود. مصرف تخم مرغ، پنیر و شیر به توان مغز کمک می کند و مصرف آنها در صبح روز امتحان به همران ترکیبات حاوی فیبر مفید است.
علاوه بر این مصرف کربوهیدرات های مناسب و کافی با افزایش یک ماده شیمیایی در خون به نام سروتونین باعث مهار درد، اشتها و اضطراب می شود، البته مصرف زیاد آنها در طی دوره امتحان توصیه نمی شود زیرا گلوکز به میزان زیاد منجر به کاهش قدرت یادآوری و حافظه می شود و دانش آموزان باید در دوره امتحان از مصرف شکر، بیسکویت و سایر ترکیباتی که شکر زیاد دارند اجتناب کنند.
همچنین نوشیدن آب کافی سبب تمرکز بیشتری در گرفتن اطلاعات و انجام فعالیت های فکری می شود لذا توصیه می شود به میزان کافی آب در روز امتحان مصرف شود. در دوران امتحانات مصرف وعده های غذایی و میان وعده های کم حجم وکم چرب به منظور بهبود فکر اهمیت زیادی دارد .
انجام
فعالیت های بدنی، استرس را کم می کند و با تنظیم جریان خون و خون رسانی به
مغز، به دانش آموز آرامش می دهد. این در حالی است که رژیم غذایی پرچرب،
روی تمرکز افراد اثرات منفی دارد و حافظه را ضعیف می کند.
به وبلاگ جوانان امید ماکو خوش آمدید... امیدواریم لحظات خوبی را در این وبلاگ داشته باشید..